Yeliz Yeşilmen Başkan Öngel’in Falına Baktı

Yeliz Yeşilmen Başkan Öngel’in Falına Baktı
Silifke Kültür Haftası etkinliklerinin akşam programlarının sunuculuğunu yapan Yeliz Yeşilmen, Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’i makamında ziyaret edip, falına baktı.

- Silifke Kültür Haftası etkinliklerinin akşam programlarının sunuculuğunu yapan Yeliz Yeşilmen, Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’i makamında ziyaret edip, falına baktı.

Belediye Başkanı Öngel’le bir süre sohbet edip Türk kahvesi içen Yeşilmen, kahveler bitince fincanları ters çevirerek fal bakacağını söyledi. Başkan Öngel’in uzun bir süre daha belediye başkanlığı yapacağını ifade eden Yeşilmen, “Falınız çok temiz çıkmış, demek ki kalbiniz de çok temiz. Sizi uzun bir süre daha belediye başkanı olarak görüyorum. Silifke’de her şey yolunda gidiyor” dedi.

Silifke’de olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Yeşilmen, “39. Silifke Kültür haftasında adım geçmediği halde tüm programların sunuculuğunu yapma imkanı buldum. Silifkelileri bu arada tanıma imkanına sahip oldum. Havası gibi insanları da çok sıcak. Aslında bende bir nevi Silifkeli sayılırım. Narlıkuyu beldesinde yazlığım var. Özellikle hafta sonları Narlıkuyu’ya kahvaltıya geliyoruz. Beni her zaman her yerde görebilirsiniz” dedi.

Silifke Kültür haftası kapsamında düzenlenen akşam programlarının çok zevkli geçtiğini ifade eden Yeşilmen, “Silifke bu işi çok iyi biliyor. Bir birinden farklı ve kaliteli sanatçılar konserler verdi. Bu haftanın düzenlenmesinde emeği geçen başta Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Umarım gelecek yıllarda düzenlenecek olan etkinliklerinize de gelme imkanım olur” dedi.

YELİZ YEŞİLMEN BAŞKAN ÖNGEL’İN FALINA BAKTI

YELİZ YEŞİLMEN BAŞKAN ÖNGEL’İN FALINA BAKTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.