TÜRKOĞLU’NDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ

TÜRKOĞLU’NDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ
Türkoğlu Kaymakamlığı tarafından ilk kez organize edilen Öğrencilerin Şehir ve değişik ilçeleri ziyaretleri Gönül Köprüsü Projeleri adı altında başladı.

İlk olarak Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar"ın daveti üzerine gerçekleşen Yolculuk için öğrenciler Kaymakamlık önünden hareket ettiler.

Öğrencileri Kaymakam Atila Kantay,İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Gülnur Parlar,Şube Müdürleri ve öğrenci velileri uğurladı.
 
Köy okullarında okuyan ve başarılı öğrenciler arasından seçilen öğrencilere kısa bir konuşma yapan Kaymakam Kantay şunları söyledi"Değerli öğrenciler sizler bizim için kıymetlisiniz,İlçemizin yetiştirdiği değerli büyüğümüz Bolu valimiz Halil İbrahim Akpınar ile yapılan görüşmelerde sizlerin ufkunu açmak,başarılı olduğunuz için sizleri ödüllendirmek,çevrenizi ve yurdumuzun en güzel yerlerini tanımanız amacıyla bu geziyi Kaymakamlık olarak düzenledik,biliyorumki çoğunuz ilk kez köylerinizden çıkıyorsunuz bu geziyi en iyi şekilde değerlendirmenizi istiyorum,bu tür gezilerimiz devam edecektir.
Burada amacımız az öncede ifade ettiğim gibi değişik köylerimizden gelen Öğrencilerimizin tanışması ,kaynaşması ve birbirlerini tanımaları,bilgi ve görgülerini artırmaktır.bu amaçla Gönül Köprüsü Projesini Kamakamlık olarak hayata geçirmiş bulunuyoruz,ilçemizden bu çerçevede değişik köy okullarımızdan50 öğrencimiz 2 idarecimiz ve 2 rehber öğretmenlerimiz nezaretinde Bolu ilimize hareket ediyorlar,hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi. sizlere iyi yolculuklar diliyorum"dedi.
Öğrenci velileri Kaymakam Atila Kantay"a bu güzel çalışymasından dolayı teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.