Sinemanın Sultanı Tatilini Datça'da Geçiriyor

Sinemanın Sultanı Tatilini Datçada Geçiriyor
Sinemanın Sultanı Türkan Şoray, tatilini Datça'da geçiriyor.

Sinemanın Sultanı Türkan Şoray, tatilini Datça'da geçiriyor.

Kardeşi Nazan Şoray ve kızı Irmak Ünal'la birlikte tatilini Datça kıyılarında yat turu yaparak geçiren Türkan Şoray, bu akşam Belediye Başkanı Şener Tokcan tarafından onuruna verilen yemeğe katıldı. Yemek için Datça Limanı'na gelen Şoray, yattan hayranlarının sevgi gösterileri arasında indi. Hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmeyen Türkan Şoray, izdiham nedeniyle güçlükle restorana ulaştı.

Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Şener Tokcan, "Sinemanın sultanı Türkan Şoray, davet ettiğimiz Ustalara Saygı Sinema Festivali'ne onur konuğu olarak katılarak bizleri onurlandırmıştı. Kendisinin gösterdiği bu inceliği unutmayan belediye meclisimiz, kendisini Datça'nın fahri hemşehrisi ilan etti. Kendisine fahri hemşehrilik beratını 29 Ekim'de törenle vermeyi düşünüyoruz, artık kendisi Datça'nın fahri hemşehrisidir" dedi.

Başkan Tokcan'a ve belediye meclis üyelerine teşekkür eden Şoray, "Bana layık gördükleri fahri hemşehrilik beratını almak için mutlaka gelmeye çalışacağım. Artık ben de bir Datçalı olarak her zaman yanınızda olacağım. Ayrıca bu nazik yemek davetiniz için teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.