Şeflere İşletme Pazarlama Eğitimi Verildi
Kahramanmaraş ve Adıyaman Orman İşletme Müdürlüklerinde görevli İşletme Şeflerine yönelik İşletme Pazarlama Eğitimi Kahramanmaraş Bölge Müdürlüğü Lokalinde gerçekleştirildi. Böylece işletme şefleri, üretim işleri ve dikili satış konusunda bilgilerini tazeledi.
Bölge Müdürü Halil COŞKUN’un konuşması ile başlayan eğitime, Bölge Müdür Yardımcısı Remzi BİLAL, İşletme Pazarlama Şube Müdürü İsmet KIRAÇ, Orman İşletme Müdürü Adnan KAYIM, İşletme Pazarlama Şube Müdürlüğü Mühendisleri ile Kahramanmaraş ve Adıyaman İşletme Müdürlüğü İşletme Şefleri katıldı.
Şeflere hitaben konuşan Bölge Müdürü Halil COŞKUN, Bölge Müdürlüğümüzde bugün itibariyle % 70-75 arasında olan endüstriyel odun yüzdesini 2013 yılına kadar % 85’lere ulaştırmayı hedeflediklerini açıkladıktan sonra 2011 temmuz ayına kadar, 2012 yılı dikili damgalarının bitirilmesini istedi.
Sınıf emval seçimine bölge şeflerimizin özel önem vermesi gerektiğini ifade eden COŞKUN; sıklık bakımının damga yapılmayan yerlerde bölge şefi tarafından çok sıkı takip edilmesi gerektiğini, bu konuda artık daha titiz davranılmasını ve konunun takipçisi olacağını açıkladıktan sonra ayrıca yüksek damga istemediğini belirtti.
Bölge şeflerini hukuki hatalara imza atmamaları konusunda uyaran Bölge Müdürü Halil COŞKUN; Üretim işinin patronu sayılan şeflerin, imza attıkları her evrakta sorumluluk taşıdığını, işlerinde en iyi olmak adına mevzuata hakim olmalarını istedi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.