SBSde Türkiye 17.si Olduk
Yayınlanma:
Özel Kipaş Eğitim Kurumları, Seviye Belirleme Sınavında (SBS) Özel Eğitim Kurumları arasında Türkiye 17. olarak büyük bir başarıya imza attı.
Sonuçları geçen hafta açıklanan ilköğretim 8. sınıf Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) en başarılı okullar belli oldu. Başarı grafiğine damgasını vuran Özel Kipaş İlköğretim Okulu ilk yılında Türkiye 17. olarak büyük bir başarı kaydetti.
Bu başarının tesadüf olmadığının altını çizen Özel Kipaş İlköğretim Okulu Müdürü Fikret Sakallı, Eğitim Kurumunu kurmaktaki amacımız, kentimizin eğitim sorununa tamamen çözüm olmak, eğitim sıralamalarındaki yerimizi üstlere çıkarmak ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza iyi birer gelecek sunmaktı. İlk yılında İlköğretim okulumuzun Türkiye 17. olması bizler için büyük övünç kaynağıdır. İnanıyorum ki bu başarımızın devamı gelecektir. dedi.
Sakallı, Bu başarının kaydedilmesinde başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere, Özel Kipaş Eğitim Kurumu yöneticilerini, velilerimizi, Okul Aile Birliği üyelerimizi kutluyorum. şeklinde konuştu.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.