Sanatçı Eşref Kolçak, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni Ziyaret Etti

Sanatçı Eşref Kolçak, Malatya Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Malatya 3. Uluslararası Film Festivali nedeniyle Malatya’ya gelen Sinema Sanatçısı Eşref Kolçak, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

- Malatya 3. Uluslararası Film Festivali nedeniyle Malatya’ya gelen Sinema Sanatçısı Eşref Kolçak, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Kemal Deniz, "İletişimin yaygın olmadığı ortaokul, lise, hatta üniversiteyi de dahil edebiliriz. Bu dönemlerde Eşref Kolçak, Filiz Akın, Ekrem Bora gibi sinema sanatçılarının filmlerini izlerdik. O zamanlar sinemanın tadı bir başkaydı" dedi.

Eşref Kolçak da, "Sinemanın temel taşları olarak, rahmetli Ayhan Işık, Ekrem Bora, Fikret Hakan, Ahmet Tekin, Neriman Köksal, Belgin Doruk, daha isimleri arttırabiliriz. Bu gibi sinema sanatçıları, güzel yurdumun insanlarına sinemayı sevdiren kişilerdir. Kısacası sinemayı bizim jenerasyon sevdirdi" ifadelerini kullandı.

Kolçak, basının önemli görevler yaptığını da belirtti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.