(Özel Haber) Işın Karaca İkinci Balayını Gönen'de Yaptı

(Özel Haber) Işın Karaca İkinci Balayını Gönende Yaptı
Ünlü sanatçı Işın Karaca, bir süre önce boşanmanın eşiğine geldiği eşiyle Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil yaptı.

- Ünlü sanatçı Işın Karaca, bir süre önce boşanmanın eşiğine geldiği eşiyle Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil yaptı.

Işın Karaca, geçtiğimiz günlerde kendisini bir hostes ile aldattığı iddiaları üzerine eşi Sedat Doğan'dan ayrılma kararı almış ancak kocasının kendisini çok sevdiğini belirtmesi üzerine mahkeme ertelenmişti.

Ünlü sanatçı Işın Karaca, bu gelişmelerin ardından eşi ile birlikte tatile çıktı. Balıkesir'in Gönen ilçesinde aile dostları Memduh Şenkalaycı'nın Güneşli köyünde bulunan dağ evinde kızları ile birlikte bir süre tatil yapan çift, dünyaca ünlü Gönen Kaplıcalarına da gitti.

Işın Karaca ve eşi, dünya süper motor yarışçısı Sinan Ata Nurcan’ın babası Cihan Nurcan, Ümit Dirin ve Türkiye şampiyonu Şakir Şenkalaycı ile birlikte ilçeyi gezdi.

Gönen ilçesinde 9-11 Kasım tarihleri arasında Türkiye’den 80’in üzerinde motocross yarışcısının iştirak edeceği yarışlara Işın Karaca'nın eşi Sedat Doğan da katılacak.

(ÖZEL HABER) IŞIN KARACA İKİNCİ BALAYINI GÖNEN'DE YAPTI

(ÖZEL HABER) IŞIN KARACA İKİNCİ BALAYINI GÖNEN'DE YAPTI

(ÖZEL HABER) IŞIN KARACA İKİNCİ BALAYINI GÖNEN'DE YAPTI

(ÖZEL HABER) IŞIN KARACA İKİNCİ BALAYINI GÖNEN'DE YAPTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.