Ilıca Yeniyapan İO Bilim Şenliği
Bir Bayram havasında geçen Ilıca Yeniyapan İlköğretim Okulu bahçesinde yapılan ”Bilim Şenliği”ne İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bekir Ayhan, Basın Koordinatörü Oğuz Karakoç, Kahramanmaraş Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Adnan Alagöz, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uçar, çevre okulların yöneticileri ve Ilıca beldesi halkı katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Okul Müdürü İbrahim Karalar’ın açılış konuşmasıyla başladı. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bekir Ayhan Ilıca’da böyle etkinlikleri görmekten mutluluk duyduğunu belirterek konuşmasını şöyle tamamladı.

“Ecdadımıza layık bir nesil olarak geçmişle gelecek arasında köprü kurduğunuza inanıyorum. Başta muhtarımız olmak, velilerimizin okula desteği oldukça beni gururlandırmıştır. Bu okulumuzda başarıya götürecek ekip ruhunu burada görüyorum. Programınıza katılmaktan çok memnun oldum. Başta okul müdürümüz olmak üzere, ekibine ve tüm emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bekir Ayhan’ın konuşmasının ardından halk oyunları ve jimnastik gösterileri şenliğe renk kattı.
Bilim Şenliği ve Resim Sergisinin açılışını İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bekir Ayhan yaptı ve projeler sergiye çıktı. Bilim Şenliği içerisinde öğrencilerin yapmış olduğu 75 proje ve çeşitli resimler yer aldı. Etkinlik sonrasında katılımcılara okulun çalışmalarını yansıtan bir belgesel izletildi ve ikram yapıldı.








Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.