Grup Gündoğarken, Hayranlarıyla Buluştu
Yayınlanma:
Grup Gündoğarken'in solistleri Burhan Şeşen ve Gökhan Şeşen, Malatya’daki hayranlarıyla bir araya gelerek sohbet ettiler.
- Grup Gündoğarken'in solistleri Burhan Şeşen ve Gökhan Şeşen, Malatya’daki hayranlarıyla bir araya gelerek sohbet ettiler.
Malatyapark AVM’de düzenlenen minder sohbetine katılan Grup Gündoğarken'in solistleri Burhan Şeşen ve Gökhan Şeşen, burada kendileri ile ilgili sorulara cevap vererek, sevilen parçalarını seslendirdiler.
Gökhan Şeşen, çok küçük yaştan itibaren şarkı ve söz yazmaya başladıklarını anlatarak, Burhan Şeşen’in ilk şarkı sözlerini 14 yaşında iken yazdığını ve bu şarkının bir sanatçı tarafından kullanıldığını söyledi.
Gökhan Şeşen, dizi müziği yapan grupların dizilerin popüler olması ile gündeme geldiğini, ancak müzikal olarak çok güçlü olmadıklarını ifade etti.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.