Galada komedi zirvesi

Galada komedi zirvesi
Ata Demirer’in senaryonusu yazdığı EYYVAH EYVAH’ın galasında görkemli bir davetle gerçekleşti.

Ata Demirer’in senaryonusu yazdığı ve başrolünü Demet Akbağ, Özge Borak, Salih Kalyon, Bican Günalan, Bülent Şakrak gibi isimlerle paylaştığı,EYYVAH EYVAH’ın galası görkemli bir davetle gerçekleşti.

Çekimleri yaz aylarında Çanakkale ve İstanbul’da gerçekleşen Eyvah Eyvah, 26 Şubat’da Türkiye ve Avrupa’da sinemaseverlerle buluşacak.

Filmin konusu: Hüseyin ( Ata Demirer), Trakya’nın bir köyünde ninesi  ve dedesiyle büyüyen bir delikanlıdır.

Hayatta iki büyük aşkı vardır: Klarnet çalmak ve Müjgan! Tam Müjgan’la da müzikle de hayatı mutlu mesut devam ederken, hiç beklemediği bir olay onu köyünden ayırır.

Seyircinin kahkahalarla izleyeceği macerasında Hüseyin’e İstanbul’da önce klarneti destek olacaktır sonra da şarkıcı Firuzan ( Demet Akbağ).

İstanbul’un gece klüplerinde fırtına gibi esen ve albümü için heyecanla çalışan Firuzan’ın hayatı rengarenk ve bir o  kadar da karışıktır. Hüseyin’le tanışınca ise hayatına hem kahkaha hem macera dahil olacaktır.

 (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.