Ertaş'tan unutulmaz gece

Ertaştan unutulmaz gece
Ünlü sanatçı Neşet Ertaş, Nevşehir'in Avanos İlçesi'nde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Ünlü sanatçı neşet Ertaş, Nevşehir'in Avanos İlçesi'nde hayranları ile buluştu. Düzenlenen konsere Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Avanos Kaymakamı Aylin Kırcı Duman, Avanos Belediye Başkanı Mustafa Körükçü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Avanos Kızılırmak 1. Kültür ve Sanat Günleri kapsamında organize edilen Neşet Ertaş konserine Nevşehirlilerin yanı sıra çevre illerden gelen vatandaşlarda katıldı. Konser öncesi konuşma yapan Avanos Belediye Başkanı Mustafa Körükçü, Avanos-Kızılırmak Kültür ve Sanat günlerinin Mart ayından itibaren başladığını belirterek, "Bugüne kadar çok sayıda şair ve yazarlar katılımıyla devam eden bu etkinliğe bugün katılan Neşet Ertaş, bizlere unutulmaz bir gece yaşatacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Körükçü'nün konuşmasının ardından sahneye çıkan Neşet Ertaş, vatandaşların uzun süren alkışları ve tezahuratları ile konuşmaya başlayamadı.

"Burada sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum" diyen Ertaş, "Aslında konserlerimin sonuna geldiğimi düşünüyordum. Ama görüyorum ki sizler beni asla yalnız bırakmıyorsunuz. Sizlerle bir kez daha buluşmaktan mutluyum" dedi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.