Erantepli İle Yola Devam

Erantepli İle Yola Devam
Kısa adı KAR-DER BİR olan Kahramanmaraş Dershaneler Birliği 5. Olağan Kongresini yaptı

İlimizdeki dershanelerin bir araya gelerek bir çatı altında toplayan kısa adı KAR-DER BİR olan Kahramanmaraş Dershaneler Birliği 5. Olağan Kongresi yaptı ve Başkanlığa yeniden Muharrem Erantepli seçildi.

Kongre öncesi sektörün sıkıntıların ve çözüm önerilerini konuşan 18 dershane müdürü, ilimizde eğitim adına atılan adımların takip edildiğini, derslik yapımı konusunda devletin ve özel sektörün çabalarını takdirle karşıladıklarını belirttiler.

Erantepli, kongre sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Kahramanmaraş 500 bine yaklaşan merkez nüfusu ile ülkemizin önemli kentlerinden biridir. Ekonomik alanda yaptığı atılımlar, istihdam konusundaki iyileşme Türkiye genelinin çok üzerinde olup, aynı başarıyı eğitim alanında da göstermek istiyor. Bir sancısı var, ancak valimizin gayretlerini görüyoruz bu bizi memnun ediyoruz. İl Genel Sekreterli, İl Genel Meclisimiz, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ciddi çalışmalar yapıyorlar ve bir biri ardına projeleri devreye girdiriyorlar. İş dünyası okul yapımında verilen sözlerin arkasında duruyor… Okullarımızda olduğumu gibi dershanelerde de bu sorunu çözme adına koşuşturmalar yaşanıyor. Umuyorum ki bu gayretler sonuç verecektir” dedi.

YENİ YÖNETİMDE KİMLER VAR

Karder Bir’in 5. olağan kongresinde görev bölümü yapıldığını belirten Muharrem Erantepli, kendisine yeniden başkanlık görevi verildiğini. 2. Başkanın ise Fem Dershaneleri Müdürü Samet Demirci’nin seçildiğini söyledi.

Diğer yönetim kurulu üyeler ise şu isimlerden oluştur. Sekreter Final Dershanesi Müdürü İbrahim Gülsu, Muhasip Zirve Dershanesi Müdürü İbrahim Kara ve Üyeliğe ise Fen Bilimleri Dershanesi Müdürü Mücahit Aslan getirildiler.

karderic.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.