Dyned’e Nurhak Damgası
Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, il genelindeki tüm resmi ilköğretim okullarında uygulanan DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemini başarıyla kullanan Nurhak İlçesi İngilizce öğretmenleri ödüllendirildi.
2010- 2011 Eğitim- Öğretim yılı DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Uygulamalarında İlçede görev yapan İngilizce Öğretmenlerine sistemin okullarında kullanılmasında gösterdikleri başarıdan dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nası’ın emirleri doğrultusunda İl Milli Eğitim Şube Müdürü H. Veysi Arslantürk tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Nurhak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen programa İl Milli Eğitim Şube Müdürü H. Veysi Arslantürk, Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Oğuz Karakoç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Haytaoğlu, Şube Müdürleri Müslüm Ayaz, Hüseyin Sevin, DynEd İl Koordinatörü Gürhan Temel ve Öğretmenler katıldı.
Ödül töreninde konuşma yapan İl Milli Eğitim Şube Müdürü H. Veysi Arslantürk İl Milli Eğitim Müdürüm sayın Tahsin Nas Beyde özellikle bu ödül törenine katılmayı çok istiyordu, ancak önceden planlanmış çalışmaları nedeniyle gelemediler. Size sevgi, selam ve başarı dileklerini gönderdi diyerek konuşmasını şöyle tamamladı.

“ DynEd, sizlerinde çok iyi bildiği gibi, Dynamic ve Education kelimelerinin bir araya gelmesiyle Dinamik Eğitim anlamına gelen, öğrencilerin bilgisayar kullanarak evlerinde, okullarında, istedikleri yerde ve istedikleri zamanda İngilizce Dersi çalışmasına imkan sağlayan ve konuşma becerisini geliştiren bir programdır.
Nurhak İlçemizde bulunan ilköğretim okullarında 2010–2011 Eğitim Öğretim yılı içerisinde 1185 öğrencimiz 8553 saat DynEd sistemini kullanarak İngilizce dersi çalışarak 100% uygulama başarısı göstermiştir, bu çalışmalarınız diğer okullara da örnek olacaktır.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Haytaoğlu yaptığı konuşmada gerçekleşen bu başarının İdarecileriyle, Öğretmenleriyle ve DynEd İlçe Temsilcisi Sevinç Karadayı’nın çalışmalarıyla bir ekip çalışmasının ürünü olduğunu ve önümüzdeki yıl daha başarılı çalışmaları hedeflediklerini söyledi.

NURHAK İLÇESİ
DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Uygulamalarında Ödüllendirilen Öğretmenler Listesi;
Adı Soyadı Görev Yeri
1. Sevinç KARADAYI Atatürk İlköğretim okulu (DynEd İlçe Temsilcisi)
2. Duygu ÖZZADE Kullar Süleyman Şahin İlköğretim okulu
3. Ulaş ŞAYBAK Kullar Süleyman Şahin İlköğretim okulu
4. Ayşe ZELYURT Tatlar İlköğretim okulu
5. Uğur ZELYURT Tatlar İlköğretim okulu
6. Nurgül YÜCEL Tatlar İlköğretim okulu
7. Filiz GÜNEY Barış İlköğretim okulu
8. Sedef ÖZKAN Nurhak İlköğretim okulu


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.