Aydoğar ailesinin mutlu günü

Aydoğar ailesinin mutlu günü
Kahramanmaraş siyasetinin önemli ve düzgün ismi Mustafa Aydoğar, şimdi de oğlu Can Ahmet Can’i başgöz etmenin mutluluğunu yaşıyor.

“Bir tutkudur yaşamak, yaşamın tüm güzelliklerini hissetmek ve paylaşabilmek. Bizler de mutluluğumuzu sizlerle p aylaşmak istiyoruz” yazılı davetle Uğur – Mustafa Aydoğar çiftinin yakışıklı oğlu Can Ahmet ile, Serpil-İsmail Gözüakça’nın güzel kızları Fatma, evlenerek dünya evine girdiler.

 

Arsan Center’daki düğün töreninde hayli heyecanlı ve mutlu olduğu gözlenen baba Mustafa Aydoğar, konuklarla tek tek ilgilendi, kendisi gibi siyasetçi (AK Parti il yönetim kurulu üyesi)  olan dünürü İsmail Gözüakça ile sevinçlerini doruklara taşıdı.

 

İki siyasetçinin düğün töreni tahmin edileceği üzere adeta siyasetçilerin akınına uğradı. İşadamları yanında, spor camiasının tanınmış isimleri yanında, Kahramanmaraş esnaf birliğine bağlı oda başkanları, çok sayıda esnaf, Aydoğar ve Gözüakça ailelerini yakınları, dostları salonu doldururken, özellikle AK Parti eski il başkanı Mustafa Sarıkaya ile eski il başkan yardımcılarının dünürlerin bu mutlu gününde bulunmaları, salonda farklı yorumlar getirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum