Kahramanmaraş’ta Maç İçin Zamana Karşı Yarış! İstiklalspor Maçı Son Anda Netleşecek

Kahramanmaraş’ta Maç İçin Zamana Karşı Yarış! İstiklalspor Maçı Son Anda Netleşecek
Kahramanmaraş İstiklalspor ile 1461 Trabzon FK arasında Akdo Park Stadyumu'nda oynanması planlanan maç, yoğun kar yağışı ve yüksek kar kalınlığı nedeniyle belirsizliğini koruyor.

Sahadaki kar kalınlığının 35-40 santimetreyi geçtiği bildirilirken, maçın oynanıp oynanmayacağı konusunda son karar maç saatine yakın açıklanacak.

Hakem ve TFF Temsilcisi: "Oynansın"

Edinilen bilgilere göre, sahada inceleme yapan hakem heyeti, TFF Temsilcisi ve TFF gözlemcisi, maçın oynanması yönünde görüş bildirdi. Yetkililer, maç saatine kadar gerekli çalışmaların tamamlanmasını talep etti ve karar vermek için sahada bekleyeceklerini ifade etti.

Kar Temizleme Çalışmaları İnsan Gücüyle Yürütülüyor

Yoğun kar nedeniyle zeminin hassas olması, iş makineleriyle müdahaleyi riskli hale getirdi. Bu nedenle, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı 40 personel, sahada küreklerle kar temizleme çalışması yürütüyor. Ancak çalışmaların insan gücüyle ve oldukça yavaş ilerlediği belirtiliyor.

Son Karar Maç Saatine Yakın Verilecek

Stadyumdaki kar kalınlığının 40 santimetreyi aşmış olması ve temizleme çalışmalarının yavaş ilerlemesi, maçın oynanabilmesi için yeterli zamanın kalıp kalmayacağı konusunda endişelere neden oluyor. Sürecin, kar temizleme çalışmalarının hızına bağlı olduğu ifade ediliyor.

Maçın oynanıp oynanmayacağına dair nihai karar, hakem heyetinin maç saatine yakın yapacağı son kontrollerin ardından açıklanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.