Kahramanmaraş'ta Jandarma Heyeti, Kuruluş Yıl Dönümünde Vali Ünlüer’i ziyaret etti!
Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Ali Gemalmaz ve beraberindeki teşkilat mensupları, kutlama programları çerçevesinde Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’i makamında ziyaret etti.
Vali Ünlüer: "Jandarma Teşkilatımız Milletimizin Güvencesidir"
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mükerrem Ünlüer, jandarmanın köklü tarihine ve üstlendiği kritik misyona dikkat çekti. Milletimizin huzuru, güvenliği ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla gece gündüz demeden, fedakarca görev yapan tüm Jandarma Teşkilatı mensuplarının kuruluş yıl dönümünü tebrik eden Vali Ünlüer, bu mukaddes görev uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ederken, hayatta olan gazilerimize de şükranlarını sundu.

Tümgeneral Gemalmaz’dan Teşekkür
Kabulde söz alan İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Ali Gemalmaz, teşkilatın Kahramanmaraş genelindeki huzur ve güven ortamını tesis etme kararlılığını vurguladı. Tümgeneral Gemalmaz ve beraberindeki jandarma heyeti, nazik kabullerinden ve desteklerinden ötürü Vali Mükerrem Ünlüer’e teşekkürlerini iletti.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.