Kahramanmaraş’ta Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması İl Finali Tamamlandı!
Kahramanmaraş İl Müftülüğü öncülüğünde düzenlenen yarışma, İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller başkanlığında yapıldı. İl müftü yardımcılarının da komisyon üyesi olarak yer aldığı yarışmada, katılımcılar hem hafızlık hem de Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma alanında hünerlerini sergiledi.
Kadın ve erkek kategorilerinde düzenlenen yarışma sonucunda dereceye giren isimler belli oldu. Erkekler kategorisinde Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma dalında İmam Hatip Mehmet Çetin birinci olurken, hafızlık dalında ise İmam Hatip Mesut Kaya birinciliği elde etti.

Kadınlar kategorisinde ise Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma dalında Kur’an kursu öğreticisi Yasemin Torun birinci oldu.
Yarışma, dereceye girenlerin açıklanmasının ardından sona erdi. Program sonunda katılımcılar tebrik edilirken, benzer etkinliklerin devam edeceği ifade edildi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.