Kahramanmaraş İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Dr. Mehmet Fetih Yanardağ Atandı!

Kahramanmaraş İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Dr. Mehmet Fetih Yanardağ Atandı!
Kahramanmaraş İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koltuğuna akademiden deneyimli bir isim getirildi. Dört aydır vekaleten veya boş yürütülen göreve, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Fetih Yanardağ atandı.

Görevlendirme sürecinin tamamlanmasıyla birlikte Dr. Yanardağ, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’i makamında ziyaret ederek yeni görevine resmiyet kazandırdı.

Akademik ve İdari Birikimiyle Öne Çıkıyor

KSÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi olan Dr. Mehmet Fetih Yanardağ, şehrin kültür ve bürokrasi hayatına yabancı değil. Eğitim hayatını Malatya ve İnönü Üniversitesinde tamamladıktan sonra iki yıl öğretmenlik yapan Yanardağ, 1993 yılından bu yana KSÜ bünyesinde akademik kariyerini sürdürüyordu.

Üniversitede Bölüm Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği gibi kritik vazifeler üstlenen Yanardağ, yaklaşık 6 yıl boyunca Pazarcık Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüttü.

Belediyedeki Kültür Dairesi Deneyimi

Akademik çalışmalarının yanı sıra yerel yönetim tecrübesine de sahip olan Dr. Yanardağ, 2014-2016 yılları arasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı olarak hizmet vermişti. Şehrin sosyal ve sanatsal alandaki birikimine hakim olan Yanardağ, yeni dönemde Kahramanmaraş'ın kültür ve turizm potansiyelini geliştirmeye yönelik çalışmalara liderlik edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.