Kahramanmaraş AK Parti Heyetinden Adalet Bakanı Akın Gürlek’e Ziyaret!

Kahramanmaraş  AK Parti Heyetinden Adalet Bakanı Akın Gürlek’e Ziyaret!
Kahramanmaraş’tan giden Adalet ve Kalkınma Partisi heyeti, Ankara’da Akın Gürlek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kahramanmaraş AK Parti milletvekilleri, belediye başkanları ve parti il yönetiminden oluşan heyet, Adalet Bakanlığı’nda gerçekleştirilen ziyarette Gürlek’e yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

Kahramanmaraş İçin Görüş Alışverişi!

Gerçekleşen ziyarette, yalnızca tebrik mesajları iletilmekle kalınmadı; aynı zamanda Kahramanmaraş’ın ihtiyaçları, devam eden çalışmalar ve yerel yönetimlerin beklentileri üzerine de değerlendirmelerde bulunuldu.

Heyet üyeleri, şehrin gelişimi ve kamu hizmetlerinin daha etkin yürütülmesi adına iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

“Hayırlı Olsun” Mesajı!

Ziyaretin sonunda Kahramanmaraş heyeti, Akın Gürlek’e yeni görevinde başarılar dileyerek, ülke ve şehir adına hayırlı olması temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.