Fırat Görgel, Mahir Ünal’la ilgili iddiaları sert bir dille yalanladı!
Mahir Ünal’ın Elbistan ziyaretinde 2 gurup arasında yaşanan tartışmanın bazı yayın organlarında ‘Mahir Ünal’a tepki’ şeklinde lanse edilmesine tepki gösteren Görgel konuyla ilgili şu açıklamayaı yaptı;
“Değerli hemşerilerimiz;
MYK üyemiz, Grup Başkanvekilimiz Sayın Mahir Ünal Bakanımızın dün Elbistan İlçe teşkilatımızı ziyaretinden sonra partimizin önündeki caddede Ekinözü ilçesinde su paylaşımı sorunu yaşayan iki mahallemizin sakinleri arasında yaşanan gerginlik ve bizlerin tarafları yumuşatma çabamız bazı çamur zihniyeti sözde medya mensupları ve sosyal medya platformlarında yalan algı operasyonları yapanlar tarafından art niyetli bir şekilde olayın aslından çok farklı yorumlanarak paylaşılmaktadır.
Kahramanmaraş, evladını her zaman olduğu gibi bugün de tüm programlarımızda bağrına basmıştır.
Sayın Bakanımıza Kahramanmaraş’ımıza ve tüm ilçelerimize verdiği desteklerden dolayı bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.”

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.