Denizi Olmayan Şehirden Balıkçılık Hikâyesi!
Kahramanmaraş’ta balıkçılık sektörünün gelişimini, yaşanan zorlukları ve başarı hikâyelerini konu alan eser, şehrin denize kıyısı olmamasına rağmen balıkçılık alanında ortaya koyduğu birikimi gözler önüne seriyor.
Ziyarette konuşan İbrahim Sarı, kitabın uzun yıllara dayanan tecrübe ve emeklerin bir ürünü olduğunu belirterek, Kahramanmaraş’ın balıkçılık geçmişini kayıt altına almayı ve gelecek nesillere aktarmayı amaçladıklarını ifade etti.
Dr. Özhan Sakı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentin ekonomik ve sosyal hayatına ışık tutan bu tür çalışmaların önemli bir değer taşıdığını söyledi. Sakı, eserin hazırlanmasında emeği geçenleri tebrik ederek İbrahim Sarı’ya teşekkür etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. “Denizi Olmayan Şehirde Balıkçılık ” kitabı, Kahramanmaraş’ın balıkçılık alanındaki birikimini ve sektörün gelişim sürecini kayıt altına alan önemli bir çalışma olarak değerlendiriliyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.