CHP Kahramanmaraş'ta Zafer Ateş'in: Gergin Kongrede Ünal Ateş Güven Tazeledi
CHP Kahramanmaraş İl Kongresi, gerçekleştirilen seçimle sona erdi. Kongrede, görevdeki başkan Ünal Ateş ile Avukat Selim Sümen liderlik için kıyasıya bir mücadele verdi.
Sandıktan Net Sonuç Çıktı
Toplam 403 delegenin oy kullandığı seçimde, sonuçlar Ünal Ateş lehine net bir tablo çizdi.
Ünal Ateş: 250 oy
Av. Selim Sümen: 148 oy
Geçersiz Oy: 5
Bu sonuçla birlikte Ünal Ateş, partinin il teşkilatında güven tazeleyerek önümüzdeki kritik dönemece daha güçlü bir şekilde girdi.

Gerginliğe Rağmen Demokratik Olgunluk
Kongre süreci boyunca zaman zaman yükselen tansiyona ve taraflar arasındaki sert tartışmalara rağmen, oy verme işleminin ve sonuçların ilanının partililerin sağduyusu sayesinde demokratik bir olgunlukla tamamlandığı belirtildi.
Seçimin ardından kürsüye çıkan ve zafer konuşmasını yapan yeniden İl Başkanı Ünal Ateş, birlik ve beraberlik mesajı verdi:
"Bu kongre, partimizin Kahramanmaraş'taki gücünü göstermiştir. Sandıktan çıkan sonuç, bize daha büyük sorumluluklar yüklüyor. Tüm arkadaşlarımızla el birliğiyle çalışacak, partimizi Kahramanmaraş'ta hak ettiği daha güçlü bir noktaya taşıyacağız."

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.