Büyükşehir’in Gönül Sofrası Elbistan’da Kuruldu!

Büyükşehir’in Gönül Sofrası Elbistan’da Kuruldu!
Büyükşehir Belediyesinin Ramazan ayına özel düzenlediği “İlçemde İftar Var” programı, Elbistan’da büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Riva Düğün Salonu’nda düzenlenen programda vatandaşlar iftar sofrasında buluşurken, çocuklar ve yetişkinler için de çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayının manevi atmosferini yaşatmak ve birlik beraberliği pekiştirmek amacıyla organize edilen “İlçemde İftar Var” programı, bu kez Elbistan’da gerçekleştirildi. Riva Düğün Salonu’nda düzenlenen programa Elbistanlılar yoğun ilgi gösterdi. Program kapsamında vatandaşlara iftar yemeği ikram edilirken, çocuklar ve yetişkinler için de çeşitli etkinlikler düzenlenerek Ramazan’ın coşkusu doyasıya yaşandı. Katılımcılar, birlik ve beraberliğin pekiştiği bu özel akşamda iftar sevincini hep birlikte paylaştı.

ŞEHİR PROTOKOLÜ ELBİSTANLILARLA İFTAR YAPTI

Programa 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici ve Mevlüt Kurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Ünaldı ve Elbistan İlçe Başkanı Fatih Arslan da katıldı. Protokol üyeleri, Elbistanlılarla aynı sofrada iftar açarak Ramazan’ın bereketini paylaştı.

elbistan-iftar-5.jpg

GÖRGEL: “BÜYÜKŞEHİR’İN VARLIĞINI ELBİSTAN’IN HER KÖŞESİNDE HİSSETTİRECEĞİZ”

İftar programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Rabbimin rahmetine sığındığımız bu güzel günlerde iftar soframıza teşrif eden tüm Elbistanlı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Elbistan, her zamanki gibi bugün de bizleri bağrına bastı. Bizler de Elbistan’ımızı her anlamda daha da ileriye taşımak için yoğun gayret gösteriyoruz. Alt ve üstyapısıyla çok daha güzel bir Elbistan inşa edeceğiz inşallah. Büyükşehir’in varlığını Elbistan’ın her köşesinde hissettireceğiz” cümlelerini kaydetti.

MEVLÜTKURT: “BİRLİK BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mevlüt Kurt, “Öncelikle tüm hemşehrilerimizin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin inşallah. Ramazan’ın ayrı bir huzuru, bereketi ve mutluluğu var. Bugün bu salonda bunu bir kez daha görüyoruz. Teşrifleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Rabbim birlik beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu.

PROF. DR. KİRİŞCİ: “RAMAZAN’IN BEREKETİ BU SOFRALARDA, BİRLİKTE OLMAKTA”

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, “Öncelikle bizleri kıymetli Elbistanlı hemşehrilerimizle bu güzel atmosferde bir araya getiren Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ramazan’ın bereketi bu sofralarda, birlikte olmakta. Elbistanlı hemşehrilerimizin programa olan ilgisi bizleri son derece memnun etti. Bu güzel iftar sofrasını bizlerle paylaşan hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.