Başkan Görgel, “Yüreğimiz Yandı, Milletimizin Başı Sağ Olsun”

Başkan Görgel, “Yüreğimiz Yandı, Milletimizin Başı Sağ Olsun”
Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bir ortaokulda meydana gelen silahlı saldırı olayı sonrası başsağlığı mesajı yayımlayan Başkan Fırat Görgel, “Yüreğimiz yandı, milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat’takiAyser Çalık Ortaokulu’nda meydana gelen silahlı saldırıya ilişkin başsağlığı mesajı yayımladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel mesajında, “Hayatını kaybeden yavrularımıza ve öğretmenimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralanan ve tedavileri devam eden öğrencilerimize de Rabbimden acil şifalar temenni ediyorum. Yüreğimiz yandı, milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.