KMSESOB Başkanı Ahmet Kuybu TŞOF yönetimine seçildi!

KMSESOB Başkanı Ahmet Kuybu TŞOF yönetimine seçildi!
Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu yönetimin kurulu üyeliğine seçildi.

Ahmet Kuybu, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu'nun (TŞOF) 33. Olağan Genel Kurulu'nda yönetim kurulu listesine seçildi. Ankara'da gerçekleştirilen genel kurulda alınan sonuç, Kahramanmaraş’taki şoför esnafı ve meslek camiasında memnuniyetle karşılandı.

Türkiye genelinde yaklaşık 1,5 milyon üyeye sahip olan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu'nun yönetim kurulunda görev alacak olan Ahmet Kuybu, yeni dönemde Kahramanmaraş’ı federasyon çatısı altında temsil edecek.

720317805-4342044099412456-924256431947551388-n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.