Veli Başkan Dualarla Uğurlandı!

Veli Başkan Dualarla Uğurlandı!
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, son yolculuğuna, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen gazeteci, siyaset, devlet adamlarının omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı.

Korona virüs sonucu hayata veda eden Anadolu basınının sevilen ismi, KGK Genel Başkan Yardımcısı Veli Altınkaya, Kayseri'de son yolculuğuna sevenlerinin gözyaşları içerisinde uğurlandı.

Koronavirüs sonucu vefat eden Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Kurucu Üyemiz, KGK Yerel Medya’dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız, KGK Kayseri İl Temsilcimiz ve Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, Kayseri'de sevenlerinin gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Vefatıyla herkesi üzüntüye boğan Genel Başkan Yardımcısı Altınkaya, bugün öğle namazına müteakip Orgeneral Hulusi Akar Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Kayseri Şehir Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi. Pandemiye rağmen mahşeri kalabalığın olduğu cenaze törenine tüm şehir protokolü ve milletvekillerinin yanı sıra Genel Başkan Mehmet Ali Dim, Çorum İl Temsilcisi Hacı Odabaş, Tokat İl Temsilcisi Kemal Özdilek, Kayseri ve bölgeden gelen gazeteciler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Genel Başkan Yardımcısı Altınkaya'nın ne kadar çok sevildiği hem büyük katılım ve hem de çok sayıda çelenk ile tescil edildi.

“ONU UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ”

Genel Başkan Dim, Veli Altınkaya'nın vefatıyla sarsıldıklarını vurgulayarak "Çok üzgünüz. Yeri asla doldurulamayacak eşsiz bir insanı, müstesna bir gazeteciyi, bir abiyi kaybettik. O'nu çok özleyeceğiz, çok arayacağız. Cennet mekanı olsun. Camiamıza ve kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz. O’nu unutmayacağız, unutturmayacağız" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.