Maraşlı dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Maraşlı dizisi 4. bölümde izleyicileri neler bekliyor?

Maraşlı dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Maraşlı dizisi 4. bölümde izleyicileri neler bekliyor?
Yayınlandığı günden bu yana reyting sonuçlarında üst sıralarda yer alan ve milyonlarca kişiyi ekranlara kilitleyen Maraşlı dizisinin dördüncü bölüm fragmanı yayınlandı.

Kahramanmaraş halkı başta olmak üzere Türkiye’de milyonlarca kişinin soluk almadan izlediği Maraşlı dizisi, hem senaryosu hem de oyuncu kadrosunun başarılı performansı ile büyük beğeni topluyor. Pazartesi günleri ATV ekranlarında izleyicilerle buluşan Maraşlı dizisi, ulaştığı reyting sonuçları ile yatırımcılarını memnun etmeye devam ediyor. Dizinin dördüncü bölüm pragmanı ise, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yayınlandı. Kısa süre içerisinde binlerce izlenmeye ulaşan dizinin fragmanı, yeni bölümde de büyük bir heyecana sahne olacak ve izleyicileri yine ekranlara kilitleyecek gibi duruyor.

MARAŞLI DİZİSİ 4. HÖLÜMDE İZLEYİCİLERİ NELER BEKLİYOR?

Maraşlı dizininin dördüncü bölümünde, dizinin kötü karakteri Savaş, Mahur’u ailesinin ölümü ile tehdit ediyor. Bu olay sonucunda Mahur, dava dilekçesini kimseye bir şey olmaması için geri çekecek. Mahur’un aile evinde Savaş için çalışan birçok isim bulunuyor. Dördüncü bölümde en beğenilen senaryolardan birisi olması muhtemel olaylardan bir tanesi de Mahur’un annesinin kayıt altına aldığı videoları Maraşlı’ya göstermesi olacak. Mahur ile Maraşlı, izledikleri video kayıtlarla birlikte daha önce farkına varamadıkları detaylara kolay bir şekilde ulaşabilecekler. Mahur'un aile evinde Savaş için çalışan kişiler gelecek bölümlerde ortaya çıkacak ve çıkan isimlerle birlikte izleyiciler büyük şaşkınlık yaşayacaklar. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.