Maraşlı dizisi reytinglerde ve sosyal medya gündeminde ilk sıralarda yer aldı

Maraşlı dizisi reytinglerde ve sosyal medya gündeminde ilk sıralarda yer aldı
25 Ocak 2021 Pazartesi günü televizyon ekranlarında yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisi reyting sıralamasında 5’nci sırada yer aldı.

ATV ekranlarında yayınlanan ve Kahramanmaraş halkı başta olmak üzere milyonlarca vatandaşı ekranlara kilitleyen Maraşlı dizisi, reyting sıralamasında yine başarılı bir istatistiğe sahip oldu. Dün yayınlanan ve büyük bir heyecan patlaması içerisinde geçen dizinin üçüncü bölümünde mafya tehdidinden korumak için Mahur’u dağ evine kaçıran Maraşlı’nın bu macerası izleyiciler tarafından tam not aldı.

Büyük bir beğeni ile takip edilen dizinin bu başarısı reyting sonuçlarına da yansıdı. 25 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan programlar arasında 5’nci sırada yer alan Maraşlı dizisi Çukur ve Uyanış Büyük Selçuklu dizileri gibi dev yapıtlarla yarıştı.

SOSYAL MEDYADA BİNLERCE ETKİLEŞİM ALDI

Reyting sonuçlarında büyük başarılara imza atan Maraşlı dizisi, sosyal medya hesaplarında da en çok etkileşim alan program oldu. Twitter kullanıcıları, dizinin yayınlanmasının ardından #Maraşlı etiketi ile binlerce yorum yaptı. Kısa süre içerisinde 50 binden fazla etkileşim alan etiket, Twitter gündeminde ilk sırada yer aldı.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.