Bayram tatilinde ücretsiz oldu! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bayram tatilinde ücretsiz oldu! Resmi Gazete'de yayımlandı!
Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, İstanbul, Ankara ve İzmir'de bayram tatilinde bazı toplu taşıma araçları ücretsiz olacak! Söz konusu uygulama, 6-15 Nisan tarihlerini kapsayacak.

Ramazan Bayramı tatilinde Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) sorumluluğundaki otoyol ve köprülerden bayram boyunca ücretsiz geçiş yapabilirsiniz.

Bayram tatili süresi içinde İstanbul, Ankara ve İzmir'deki bazı toplu taşıma araçlarının ücretsiz olarak kullanılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

6-15 NİSAN TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİ OLACAK!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 6 Nisan 2024 Cumartesi saat 00.00’dan 15 Nisan 2024 Pazartesi saat 07.00’ye kadar yap-işlet-devret projeleri hariç Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden vatandaşlar ücretsiz faydalanabilecek.

Öte yandan, 10 Nisan Çarşamba günü saat 00.00’dan 12 Nisan Cuma günü saat 00.00’a kadar Başkentray, Marmaray, İZBAN Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İst. Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı seferleri ile belediyeler ve bunların kurdukları birlik müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak.

23 NİSAN'DA DA ÜCRETSİZ!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, bazı toplu taşıma araçlarında ulaşım ücretsiz olacak. 23 Nisan'da Başkentray, Marmaray, İZBAN Sirkeci-Kazlıçeşme hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı ve tüm belediyelere ait toplu taşıma araçları ücretsiz olarak hizmet verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.