Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar, son yolculuğuna uğurlandı

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar, son yolculuğuna uğurlandı
Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar'ın babası Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar Fatih Camii’nde düzenlenen cenaze namazını ile son yolculuğuna uğurlandı.

Akciğer kanseri nedeniyle dün hayatını kaybeden Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar'ın babası Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar için bugün Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı öncesi Selçuk Bayraklar eşi Sümeyye Erdoğan ve Bilal Erdoğan, Fatih Sultan Mehmet Han'ın türbesini ziyaret ederek dua okudu. 72 yaşındaki Özdemir Bayraktar'ın Türk Bayrağına sarılı tabutu Selçuk Bayraktar, Haluk Bayraktar ve Bilal Erdoğan'ın omuz vermesiyle camiye getirildi.

Cenaze törenine, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Bilal Erdoğan ve binlerce seveni katıldı.

Taziyeleri, Selçuk Bayraktar eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve Haluk Bayraktar, kabul etti. Cenaze namazını Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş kıldırdı. Özdemir Bayraktar'ın tabutunu oğulları, Selçuk ve Haluk Bayraktar, İçişleri Bakını Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay omuzlayarak cenaze aracına kadar taşıdı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Başta evladı, çocukları ailesi olmak üzere milletimizin başı sağ olsun. İnsanlar öldükleri zaman amel defterleri kapanır. Ama üç kişininki kapanmaz sadaka-i cariye sahibi, ilminden istifade edilen alimler, bir de hayırlı evlat yetiştiren babalar anneler. Bunların birisi aslında amel defterinin kapanmaması için yetiyor. Ben inanıyorum ki Özdemir Bayraktar üçünü de hak ediyor. İlminden Türkiye istifade etti. Hayırlı evlatlar yetiştirdi ve sadaka-i cariye sahibi bir insan” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.