BAY&ES Kafe Hizmete açıldı

BAY&ES Kafe Hizmete açıldı
Kahramanmaraş’ta iş adamları Erdal Çayır ve Sefa Solmaz tarafından devir alınan Kupa Kafe, BAY&ES Kafe adı altında yenilenerek hizmete açıldı.

Onikişubat İlçesinde gençlerin tercih ettiği mekanların arasında başı çeken Kupa Kafe yerini ‘BAY&ES’e devretti. Yeniden modernize edilen BAY&ES Kafe’de en kaliteli hizmeti vermeyi amaçladıklarını belirten işletme sahipleri Sefa Solmaz ve Erdal Çayır, müşterine yeni adreslerine davet etti.

1-001.jpg

Yatırımlarının tamamını Kahramanmaraş’ta yapmayı tercih ettiklerini kaydeden işletme sahiplerinden  Sefa Solmaz, “Onikişubat ilçemizde bulunan KUPA Kafeyi kıymetli ortağım Erdal Çayır ile devir alarak BAY&ES ismi ile sektöre giriş yaptık. Amacımız burada gençlerimize en kaliteli hizmeti sunmak için bir takım değişiklikler gerçekleştirdik. İş yerimizde hijyene öncelik verdiğimiz gibi en kaliteli malzemeleri kullanıyoruz. BAY&ES’e tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi. 

2-001.jpg

İşletme sahiplerinden Erdal Çayır ise, “Şehrimizde genç kitle kafeleri ciddi oranda tercih ederken bizde kaliteli bir ortam yaratmak istedik. Ortağım Sefa Solmaz ile BAY&ES Kafe ve Okey Salonunu  gençlerimize kazandırdık. Güvenli bir ortamda hizmet sunmaktayız. Tüm vatandaşlarımızı salonumuza bekliyoruz. Gençlerimize en kaliteli şekilde hizmet almalarını sağlayacağız” diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.