Alpedo yangın bölgesinde Marmaris’te kahramanlara dondurma dağıttı

Alpedo yangın bölgesinde Marmaris’te kahramanlara dondurma dağıttı
Alpedo ve Kervan Lezzetler Gurubu Marmaris’te meydana gelen orman yangınını söndürmek için canla başla çalışan kahramanlara dondurma ikramında bulundu.

Alpedo ve Kervan Lezzetler Gurubu Marmaris’te meydana gelen orman yangınını söndürmek için canla başla çalışan kahramanlara dondurma ikramında bulundu.

Kahramanmaraş’tan yola çıkan dondurma aracı afet bölgesine ulaşarak yangına müdahale eden görevlilere Kahramanmaraş dondurması dağıtıldı. Aslen Kahramanmaraşlı olan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi Kahramanmaraş’tan gelen dondurmaları bizzat yangın söndürme ekiplerine kendisi ikramda bulunarak Alpedo ve Kervan Lezzetler Gurubuna teşekkürlerini iletti.

Dondurma ikramı hakkında konuşan Alpedo ve Kervan Lezzetler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, “Kervan Lezzet Grubu olarak Marmaris'te çıkan yangını içimiz acıyarak, içimiz yanarak takip ettik. Yani gerçekten Türkiye için, Marmaris için çok kötü bir yangındı. Burada tabi ki devletimiz bütün imkânlarını seferber etti. Biz de bu afeti Kervan Lezzet Grubu olarak üç gün boyunca izledik. Orada neler yapabiliriz,  nasıl destek olabiliriz diye hep düşündük. Tarım ve Orman Bakan’ımız hemşerimiz Vahit Kirişçi Beyefendi’yi bizzat telefonla arayarak;  Geçmiş olsun dileklerimizi kendisine aktardık. Tabi ki orada 4000 kişiyle seferber olunmuş.  Devletimiz bütün imkânlarını seferber etmişti.  Bizde Kervan Lezzet Gurubu olarak oradaki kardeşlerimize destek olma isteğimizi Bakanımıza ilettik. Orada canla başla çalışan kahramanlarımıza dondurma ikram etmek istiyoruz dedik. Sayın bakanımız da çok teşekkür etti. Tabii ki orada Sadece Tarım ve Orman Bakanımız yoktu. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Beyefendi de oradaydı. İki bakanımız, bakan yardımcılarımız, Orman Bakanlığımızdaki tüm personel kardeşlerimiz, polisimiz, askerimiz, jandarmamız, oradaki bulunan halkımız bu yangını söndürmek için gecesini gündüzüne kattılar. Çok şükür 72 saat içerisinde yangın sönmüş oldu. “ dedi

012.jpeg

Kervancıoğlu, “Bizler de Kahramanmaraş’tan Alpedo ve Kervan Lezzet Grubu olarak, dondurma aracımızı çıkarttık. Şu anda dondurma aracımız orada afet bölgesinde. Sayın Bakanımız Kirişçi gelen dondurmamızı tüm oradaki çalışan kardeşlerimize bizzat kendisi ikram etti.  Allah bizi bu yangınların tekrarından korusun diyorum.  Allah devletimize vatandaşlarımıza, bir daha böyle afetler göstermesin. Orada bütün emeği geçenlerden Allah razı olsun diyorum. Alpedo ve Kervan Lezzet Grubu olarak teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum.” İfadelerinde bulundu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.