2021 Yılının Medya Ödülü Kahramanmaraş'a

2021 Yılının Medya Ödülü Kahramanmaraş'a
Kahramanmaraş'lı Gazeteci  Gökhan Şahin, İzmir Medya Platformu tarafından  2021 yılının girişimci Gazetecisi Ödülü’ne layık görüldü.

Kahramanmaraş'lı Gazeteci  Gökhan Şahin, İzmir Medya Platformu tarafından  2021 yılının girişimci Gazetecisi Ödülü’ne layık görüldü.

Ege Tv’de Hodri Meydan Programını sunan, Yotube Kanalından  Gökhan Şahin’le Yaz sohbetleri programının yapımcı sunuculuğunu yapan, Şahin Medya Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Şahin İzmir Medya Platformu tarafından  2021 yılının girişimci Gazeteci Ödülüne layık görüldü.

0111.jpeg

Gazeteci Gökhan Şahin’e ödülünü Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik takdim etti...

Bu ödülü kendisine layık gören İzmir Medya Platformu üyelerine çok teşekkür ettiğini belirten Gazeteci Şahin, bu ödülü tüm Kahramanmaraşlılar adına aldığını  söyledi.

Gazeteci Şahin, “Biz marifetimizi gösterdik. Sağ olsunlar İzmir Medya Platformu'da 2021 yılının girişimci Gazetecisi Ödülünü bize layık gördüler. Ben başta bu ödülü bana layık gören İzmir Medya Platformu ve Ege Lobisi Başkanı Ahmet Kaplan'a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder saygılarımı sunarım. Hani derler ya her başarılı erkeğin arkasında bir bayan var diye. Ben öncelikle 20 yıldır iyi günümde kötü günümde yanımda olan ve aslında bu başarının mimari olan değerli eşim Nimet Şahin'e buradan teşekkür ederim. Bizlere desteklerini hiç esirgemeyen ve basın camiasının yanında olan bazı büyüklerimize de ben buradan teşekkür etmek istiyorum. Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz, Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mahir Ünal'a, CHP Genel Başkan Yardımcısı, Kahramanmaraş Milletvekilimiz Ali  Öztunç'a, İç İşleri Komisyon Başkanımız, Kahramanmaraş Milletvekilimiz Celalettin Güvenç'e, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz Ahmet Özdemir ve Habibe Öçal'a, Kahramanmaraş'ta Basının Babası dediğimiz Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek'e, basının iyi gününde kötü gününde yanında olan, bizlerin abisi Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş'a ve bütün Kahramanmaraş Siyasi İl ve ilçe başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Sivil toplum kuruluşlarına, kısaca tüm Kahramanmaraş adına bu ödülü alıyorum” dedi.

90111.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.