Kurtululuş etkinliklerine 'uluslararası halk oyunları' damga vurdu
111
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ilkini gerçekleştirdiği "Uluslararası Kahramanmaraş Kurtuluş Günü Halk Oyunları Gösterileri" başladı.
211
Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü kutlama etkinlikleri çerçevesince gerçekleştirilen 1. Uluslararası Kahramanmaraş Kurtuluş Günü Halk Oyunları Gösterileri'ne Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Ukrayna, Makedonya, Bosna-Hersek, Adige Cumhuriyeti ve Kosova ülkelerinin yanı sıra Trabzon, Ankara, Adıyaman, Trakya, İzmir ve Silifke Halk Oyunları ekipleri katıldı.
311
Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen ilk programda Ankara, Adıyaman, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Makedonya ekipleri kendi yörelerine ait halk oyunlarını sergilediler.
411
Etkinliğin kapanışı, 11 Şubat Cumartesi akşamı Valilik Kavşağı'nda halk oyunları ekiplerinin katılımı ile gerçekleştirilecek.
511
611
711
811
911
1011
1111
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.