Türkiye'nin Vergi Şampiyonları Açıklandı

Türkiyenin Vergi Şampiyonları Açıklandı
Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, 2012 yılı gelirleri üzerinden en yüksek kurumlar vergisi ödeyecek olan kuruluşların listesini yayınladı. Türksat A.Ş., 2012 yılında ilk 100 şirket arasına girerek 68. sıraya yerleşti.

- Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, 2012 yılı gelirleri üzerinden en yüksek kurumlar vergisi ödeyecek olan kuruluşların listesini yayınladı. Türksat A.Ş., 2012 yılında ilk 100 şirket arasına girerek 68. sıraya yerleşti.

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, 2012 yılı gelirleri üzerinden en yüksek kurumlar vergisi ödeyecek olan kuruluşların listesini yayınladı. Açıklanan listeye göre, yabancı uydu işletmecileriyle uluslararası alanda rekabet etmekte olan Türksat A.Ş., son 3 yılda kurumlar vergisi beyanında hızla yükselerek, 2010 yılında 129. sıraya, 2011 yılında 106. sıraya, 2012 yılında ise ilk 100 şirket arasına girerek 68. sıraya yerleşti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.