Tanış’tan Maraş Gündem’e ziyaret

Tanış’tan Maraş Gündem’e ziyaret
Akedaş Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Medine Tanış Maraş Gündem haber sitesini ziyaret etti.

Akedaş Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Medine Tanış Maraş Gündem haber sitesini ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ın saygın haber sitelerinden biri olan Maraş Gündem Haber sitesini ziyaret eden Akedaş Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Medine Tanış, haber sitesi imtiyaz sahibi Gazeteci Mehmet Taş ile sohbet etti.

Genel Müdür Tanış; “Demokratik ülkelerde basın toplumun vaz geçilmezidir. Kahramanmaraş’ın gelişmesinde, sosyal hayat ve kent kültürün oluşmasında basın önemli görevler üstlenir. Bize düşen ise basına destek olmak, onların gelişmesine katkı yapmaktır. Biz Akedaş ailesi olarak sosyal ve kültürel sorumluluklarımızı imkânlarımız ölçüsünde yapmaya gayret ediyoruz. Değerli Mehmet Taş ile iyi bir iletişim kurduk. Ev sahipliği için teşekkür ederken, basın hayatında başarılar diliyorum” diye konuştu.

img-0361.jpg

Gazeteci Mehmet Taş ise; “ Medine Tanış hanımefendi ile çok uzun yıllardır tanışıyoruz. Bizim ablamızdır. Her zaman bize sahip çıkmıştır, destek vermiştir. Akedaş olarak ise her zaman şehrimizin sosyal ve kültürel hayatına destek verdikleri gibi basına da aynı şekilde destek vermektedirler. Haber merkezimizi ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduk. İlgi ve alakasına teşekkür ediyoruz” dedi.

Akedaş Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Medine Tanış’ın ziyaretinde Kurumsal İletişim Uzmanı Zişan Kesici’ de hazır bulundu

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.