Sunucu İkbal Gürpınar Maraş yemeklerini Kervanhan’da tattı

Sunucu İkbal Gürpınar Maraş yemeklerini Kervanhan’da tattı
Ünlü sunucu ve TV programcısı İkbal Gürpınar, bir takım gezi ve ziyaret için geldiği Kahramanmaraş’ta Alpedo ve Kervan’ın lezzetlerine hayran kaldı.

Ünlü sunucu ve TV programcısı İkbal Gürpınar, bir takım gezi ve ziyaret için geldiği Kahramanmaraş’ta Alpedo ve Kervan’ın lezzetlerine hayran kaldı. Gürpınar’ı Kervanhan’da ağırlayan Alpedo Kervan lezzet grubu Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Pekel şehrin yöresel yemeklerini ve ürünlerini anlattı.

Şehrin yöresel ürünleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Gürpınar, “Bu lezzetler karşısında adeta büyülendim. Hem sunumlar harika hem de lezzetleri harika. Burası işinin başında duran insanların başarıya ulaşmasının bir ispatıdır. Dedi.

3.jpeg

“BU LEZZETLERİ HERKES TATMALI”

Şehrin zengin bir kültüre sahip olduğuna dikkat çeken İkbal Gürpınar konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kahramanmaraş’ın bütün insanları çalışkan, canı gönülden herkesi kutluyorum. Şehirden çok memnun kaldım. Havası çok güzel, gittiğimiz gezdiğimiz yerler harika. Buraya geldiğimde şehrin turizm için biraz daha kendisini tanıtmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Yani şehrin bu değerlerinin daha fazla tanıtıma ihtiyacı var. Şehre her geldiğimde yeni bir şeylerini gördüm. Çok zengin bir kültürü var. Yöresel lezzetler harikaydı, tabi bunda havanın suyun ve yemeklerin aşk ile yapılmasının etkisi var. Bu lezzetlerinin hepsi güzel ama eli böğründe yemeğinin ve nenemin kıvrımı tatlısı özellikle çok hoşuma gitti. Lezzetlerin sürekliliği önemli bu konuda da kervan işini çok iyi yapıyor. Kervan ailesine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum.”

6.jpeg

“İŞİMİZİ AŞK İLE YAPIYORUZ”

Alpedo-Kervan lezzetleri grubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu ise “Ünlü sunucu ve TV programcısı İkbal Gürpınar hanımefendiyi Kervanhan tesisimizde ağırladık. Kendisi hem şehre hem de şehrin lezzetlerine çok hayran kaldığını söyledi. Özellikle halkımızın damak tadına yeni sunduğumuz nenemin kıvrımı tatlısını çok beğendiler. Tabi ki bizler her damak tadına özel ürünler üretiyoruz. Yerimizde durmuyor sürekli lezzet yelpazemize yenilerini ekliyoruz. İşimizi aşk ile yapıp şehrimizin değerlerini tanıtmaya devam ediyoruz. ”ifadelerine yer verdi.

1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum