Plastech Fuarı’nda Alım Heyetleri İkili Görüşmeler Gerçekleştirdi

Plastech Fuarı’nda Alım Heyetleri İkili Görüşmeler Gerçekleştirdi
Plastik sektörünün önde gelen firmaları, 10-13 Mayıs 2012 tarihlerinde organize edilen PLASTECH-Plastik, Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı’nda buluştu. İZFAŞ ve Ege İhracatçı Birlikleri ile ortaklaşa düzenlenen Alım Heyeti Programı’nda, yabancı alıcılarla ka

- Plastik sektörünün önde gelen firmaları, 10-13 Mayıs 2012 tarihlerinde organize edilen PLASTECH- Plastik, Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı’nda buluştu. İZFAŞ ve Ege İhracatçı Birlikleri ile ortaklaşa düzenlenen Alım Heyeti Programı’nda, yabancı alıcılarla katılımcı firmalar arasında ikili görüşmeler gerçekleşti. Önemli iş bağlantıları için ilk adım atıldı.

Fuarın ilk günü Almanya, Azerbaycan, Gürcistan, Irak, Makedonya, Rusya, Ürdün’den gelen alım heyetleri, yeni işbirlikleri için İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen PLASTECH Fuarı’nı gezerek ürünleri inceledi. Ürünlerin tasarımlarını ve kalitelerini çok beğendiklerini anlatan alım heyetleri, PLASTECH’in önemli iş birliklerinin kapısını araladığını ifade ettiler.

PLASTECH Fuarı, profesyonel ve son tüketiciye yönelik gerçekleştiriliyor. 15 bin metrekare alan üzerinde 156 firmanın katılımıyla İZFAŞ ve EGEPLASDER işbirliğinde düzenlenen PLASTECH Fuarının, 13 Mayıs Pazar akşamı saat 19:00’da sona ereceği belirtildi.

PLASTECH FUARI’NDA ALIM HEYETLERİ İKİLİ GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRDİ

PLASTECH FUARI’NDA ALIM HEYETLERİ İKİLİ GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRDİ

PLASTECH FUARI’NDA ALIM HEYETLERİ İKİLİ GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRDİ

PLASTECH FUARI’NDA ALIM HEYETLERİ İKİLİ GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.