Murat Şahin: ‘Sadece merkeze değil, herkese hizmet’ 

Murat Şahin: ‘Sadece merkeze değil, herkese hizmet’ 
Şahinler İletişim’in Yönetim Kurulu Başkanı sevilen siyasetçi ve işadamı Murat Şahin çalışma düsturlarını açıkladı.

Şahinler İletişim’in Yönetim Kurulu Başkanı sevilen siyasetçi ve işadamı Murat Şahin çalışma düsturlarını açıkladı.

Türk Telekom bayii olarak Kahramanmaraş’ta üç şubede yirmi personel ile hizmet veren Şahinler İletişim’in sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Murat Şahin ‘sadece merkeze değil, herkese hizmet’ düsturu ile çalıştıklarını, bununda karşılığını milletin kendilerine gösterdiği teveccüh ile aldıkların belirtti.

img-20200822-142204.jpg

İlk olarak Kahramanmaraş’ın en büyük alış veriş merkezinde Türk Telekom bayi olarak başladıkları işlerini büyüterek Kahramanmaraş’ın en büyük iki caddesi Trabzon Bulvarı ve Azerbaycan Bulvarında da iş yerleri açan Murat Şahin bugüne kadar dürüstlükten ayrılmadıklarını, tek hedeflerinin iş yerlerine giren müşterilerin isteklerini bularak mutlu bir şekilde iş yerlerinden ayrılmaları olduğunu, satış sonrası olabilecek tüm sorunlarda müşterilerin yanında olduklarını dile getirerek, ‘Bunu başardık çok şükür ve buda bize yeni yeni müşterilerin gelmesine ve iş yerlerimizi büyütmemize vesile oldu’ dedi.

img-20200822-144506.jpg

Murat Şahin sözlerine söyle devam etti; ‘Türkiye’nin dijital dönüşümünün lideri Türk Telekom’u anlatmaya gerek var mı bilmem ama böyle büyük bir ailenin parçası olduğumuz için gururluyuz. Malumunuz Kovit-19 salgını nedeniyle tüm dünya ile birlikte ülkemizin de kriz yönetimine geçtiği bir dönemde Türk Telekom güçlü altyapısı ile hem büyüdü hem hizmet kalitesini artırarak bugün abone sayısını 49 milyona çıkardı. Evet bizde sağlığımız için devletiminiz yasaklarına uyduğumuz sırada bir müddet sıkıntı yaşadık ama dediğim gibi hem Türk Telekom’un sağlam ve güçlü yapısı hem de halkımızın bize olan güven ve teveccühü ile kendimizi toparlayıp yolumuza devam ediyoruz. Kahramanmaraş’ta ki üç mağazamızda yirmi çalışanımızla internet, mobil hat işlemleri, fatura ödeme, numara taşıma, tivibu satış ve işlemleri, telefon ve telefon aksesuarları ile teknolojik ürünler konusunda halkımızın yanında onların hizmetindeyiz, yukarıda da söylediğim gibi düsturumuz ‘sadece merkeze değil, herkese hizmet’ tir. Mağazalarımızda tüm salgın önlemlerini aldık, almaya da devam ediyoruz ancak bizin önlemlerimiz onların önlem almasını engellemesin lütfen tüm halkımız Temizlik, Maske ve Mesafeye çok çok dikkat etsin, rabbim bir an önce bu musibeti başımızdan def etsin inşallah’

img-20200822-144501.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.