Kangal Termik Santrali'nin Özelleştirilmesi
Yayınlanma:
Elektrik Üretim A.Ş'ye ait Kangal Termik Santrali'nin ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinde, Konya Şeker Sanayi ve Ticaret A.Ş-Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Ortak Girişim Grubu, 985 milyon dolar teklif vererek ihaleyi kazandı
- Elektrik Üretim A.Ş'ye ait Kangal Termik Santrali'nin ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinde, Konya Şeker Sanayi ve Ticaret A.Ş-Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Ortak Girişim Grubu, 985 milyon dolar teklif vererek ihaleyi kazandı.
Elektrik Üretim A.Ş'ye ait; Kangal Termik Santrali'nin ihalesinin nihai pazarlık görüşmesi Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nda gerçekleştirildi. İhalede, Konya Şeker Sanayi ve Ticaret A.Ş-Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Ortak Girişim Grubu, 985 milyon dolar teklif vererek ihaleyi kazandı.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.