Kahramanmaraş’ta işsizlere müjde! Bu kurslar meslek sahibi yapıyor!

Kahramanmaraş’ta işsizlere müjde! Bu kurslar meslek sahibi yapıyor!
Kahramanmaraş'ta Meslek Edindirme Kurslarından; Boyacılık, Kaynakçı, El ile Alçı ve Çimentolu Sıva atölyelerinde verilen eğitimlerle, depremlerin ardından büyük ihtiyaç duyulan inşaat sektörüne nitelikli iş gücü kazandırılması hedefleniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların mesleki ve sosyal açıdan gelişimlerine destek olmak, ekonomik ve kültürel kazanımlarını artırmak için düzenlenen Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları’nda eğitimler hızla sürüyor.

kamek-4.jpg

Onlarca farklı atölyede verilen eğitimlerle hem kursiyerlerin kişisel becerilerini artırmaları hem de istihdama katkı sağlanması hedeflenirken; İnşaat Boyacılığı, Kaynakçılık,El ile Alçı ve Çimentolu Sıva kursları da yoğun ilgi gördü.

kamek-3.jpg

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) desteğiyle düzenlenen kurslarda alanında uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlerle kursiyerler teorik bilgilere ek olarak uygulamalı eğitimlerle de el becerilerini geliştirme fırsatı buluyor.

kamek-12.jpg

Verilen eğitimlerle, özellikle 6 Şubat depremlerinin ardından büyük ihtiyaç duyulan inşaat sektörüne yeni nitelikli iş gücü kazandırılması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum