Kahramanmaraşlı özgürlüğünü AKDO’da kutladı

Kahramanmaraşlı özgürlüğünü AKDO’da kutladı
AKDO yeniden müşterilerine hizmet vermenin sevincini yaşarken, yaşanan normalleşme sürecinin ardından hem AKDO çalışanları hem de AKDO’ye gelen müşteriler yeniden buluşmanın heyecanını yaşadı.

Bu günleri özledik diyen Davarcıoğlu, Koronavirüs salgınıyla mücadelede normalleşme sürecinin ilk gününde Kahramanmaraş halkı özgürlüğünü AKDO’da kutladı. önde gelen dondurma ve tatlı firması olan AKDO, yeniden müşterilere hizmet vermeye başladı. Yaşanan normalleşme sürecinin ardından hem AKDO çalışanları hem de müşteriler yeniden buluşmanın heyecanını yaşadı.

AKDO yeniden müşterilerine hizmet vermenin sevincini yaşarken, yaşanan normalleşme sürecinin ardından hem AKDO çalışanları hem de AKDO’ye gelen müşteriler yeniden buluşmanın heyecanını yaşadı.

BU GÜNLERİ ÖZLEDİK”

Koronavirüs salgınıyla mücadelede normalleşme sürecinin ilk gününde başta kafe, lokanta ve restorant gibi birçok iş yeri yeniden hizmete açılırken Dondurma, tatlı ve dünya mutfağı çeşitleri ile misafirlerine özel damak tadı sunan AKDO, 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren Piazza Kafe, AKDO Evim, Tekerek, Esentepe ve Doğukent şubeleri olmak üzere yeniden hizmet vermeye başladıklarını söyeleyena AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, müşterilerinin memnuniyetinden dolayı duymuş olduğu bu günün önemini ve hazını yaşadı. Bu günleri özledik diyen Davarcıoğlu, Kahramanmaraş’ın tanıtımında eğitimden spora, her alanda yatırım ve tanıtım amaçlı yapmış olduğu destekler ile herkesin takdirini kazanan AKDO, bugün kafe ve restorantlarında yeniden müşterilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek. Sosyalleşmenin bizim için mutluluk verici bir duygu olduğunu güzel bir duygu olduğunu ifade etti. Davarcıoğlu, “Geçirmiş olduğumuz bu zor günler içerisinde AKDO olarak bünyemizden çalışan personellerimizin mağdur olmaması için hiçbirini işten çıkarmadan işlerini devam ettirerek büyük bir özveri ve sabırla çalışmaya devam ettik. Allah’a çok şükür ki ülke olarak bugüne kadar bir çok zorlukları atlattık inşallah bu pandeminin de yavaş yavaş seyrekleşmesi bunun üstesinden geldiğimizin geleceğimizin göstergesidir diye düşünüyorum. İnşallah bir an önce dünya ve ülke olarak üstesinden geliriz. Çok şükür özümüze döndük. İstiyorum ki AKDO olarak hiçkimse rahatsızlanmasın ve hastalanmasın. Elimizden geldiği kadar dikkat ediyoruz ve mesafeyi koruyoruz. Müşterilerimize hijyenik bir şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz ve onları her konuda uyarıyoruz. Şu anda özlem gideriyoruz. Müşterilerimiz de bu durumdan memnun olduklarını ifade ederek bu günleri gerçekten çok özledik diyoruz. Bu pandemiden dolayı hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum ve tedavi görenlere acil şifalar diliyorum” 

whatsapp-image-2020-06-02-at-11-14-25.jpeg

“NORMALLEŞME SÜRECİ BİZİ MEMNUN ETTİ”

Güvenli ve deneyimli personelleri ile en iyi hizmeti veren AKDO, dondurma, tatlı ve dünya lezzetleri ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeni ile bir süredir kapalı olan kafe ve restorantlar normalleşmenin ilk adımını attı. AKDO, hijyen kuralları çerçevesinde yeniden müşteriler ile buluşarak normalleşme sürecini yeniden yaşarken AKDO Esentepe Şube Müdürü Ömer Kandilcik, koronavirüs salgınından dolayı  bugün normalleşmenin ilk günü olarak müşterilerimizle birlikte bu anın özgürlüğünü tadını çıkarttıklarını dile getiren Kandilcik, sözlerine şunlarla devam etti: “Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından dolayı çok şükür bugün normale dönmemin sevincini yaşıyoruz. Ancak bu sevincimizi tekrar hüzne döndürmememiz AKDO olarak tedbiri elden bırakmış değiliz. AKDO’ya gelen müşterilerimizi kapıdan içeriye alırken, ilk etapta ateş ölçer ile ateşlerini kontrol ediyoruz. Bunun yanında maskesi olmayanlara maske vererek müşterilerimizi o şekilde içeriye alıyoruz. Ayrıca personellerimiz ve müşterilerimiz arasında 1 buçuk metre olan sosyal mesafe kurallarını dikkate alarak hizmet veriyoruz. İnşallah böyle günleri bir daha görmeyiz ve koronavirüs nedeni ile hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, hastanede tedavi görenlere ise acil şifalar diliyoruz” dedi.

whatsapp-image-2020-06-02-at-11-14-29.jpeg

“AKDO FİRMASI ALDIĞI TEDBİRLERLE BİZİ MEMNUN ETTİ”

Kahramanmaraş’ın en nadide markası olan AKDO, marka, kalite, özveri ve donanım ile yıllardır müşterilerine hizmet vererek halen de hizmet vermeye devam ettiği ürettiği kaliteli dondurma ve tatlı ile Kahramanmaraş halkının ve tüm Türkiye genelindeki vatandaşların vatandaşların vazgeçilmez markası haline geldi. AKDO, normalleşme süreci ile birlikte aldığı koronavirüs önlemleri ile yine vatandaşların takdirini topladı. AKDO Esentepe Şubesi’ne gelen müşteri Mustafa Fidan, alınan tedbirleri ve hizmetin ne kadar güzel olduğunu şu sözlerle ifade etti: “Yaklaşık 1 buçuk 2 ay evde kaldığımız için biraz sıkıldık. Normalleşmenin ilk gününde kendimizi AKDO’ya atarak donurma ile ferahlamak ve rahatlamak istedik. AKDO’ya geldiğimizde ise kapıda bizleri ısıölçer ile karşılayan personeller maskesiz hiç kimseyi içeriye almadıkları gibi maskesi olmayanlara ise maske verdiler.

Tabi bu çok hoşumuza gittiği için ilk baştaki güven verdiler oldukça önemli ve malzemelerin endüstriyel makinelerde en yüksek ısıda yıkandığını bize söyleyerek bununun yanı sıra  kolonya ile karşılayan AKDO personellerin bizlere oldukça güven vermesini sağladı. Masaların arasındaki 1 buçuk metrelik mesafeyi görünce de içimiz oldukça rahatladı. Bu yaşanan süreçte müşterilerin sağlığını ve hijyeni dikkate alan firmaları tercih edeceğiz ve bu noktada AKDO firması tedbir aldığı için bu konuda oldukça titiz davranarak tedbir aldığı için Sağlık Bakanlığı’nın da dediği gibi işin temeli tedbir. Nereye giderseniz gidin temas asla olmayacak. Vatandaşların gittikleri yerlerin hijyenik olması oldukça önemli. Biz yıllardır AKDO’yu tercih eden insanlarız ve şu anda da kapıdan içeriye girdiğimizde aldıkları önlemleri görünce gerçekten mutlu olduk. İnşallah bir daha dünyamız ve ülkemiz bu tür hastalıklarla mücadele vermez. Dikkatli olduğumuz sürece virüsün etkisini yitireceğini düşünüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.