Jet Time Gazipaşa Havalimanı’na İlk Uçuşunu Yaptı

Jet Time Gazipaşa Havalimanı’na İlk Uçuşunu Yaptı
Jet Tıme, Boeing 737-300 tipi uçakla Danimarka’nın başkenti Kopenhag’tan aldığı 150 yolcusuyla dün sааt 21.15’te Antalya'nın Gazipaşa ilçesi havalimanına indi.

- Jet Tıme, Boeing 737-300 tipi uçakla Danimarka’nın başkenti Kopenhag’tan aldığı 150 yolcusuyla dün s??t 21.15’te Antalya'nın Gazipaşa ilçesi havalimanına indi.

JTG Jet Time Havayolları'na ait uçak, aynı gün saat 22.15’te tekrar havalanarak Kopenhag’a gitti. TAV Gazipaşa Havalimanı Müdürü Cengiz Aşıklı, Jet Time firmasına ait Boeing 737-300 tipi uçağın başarılı bir iniş yaptığını belirterek firmanın Gazipaşa’ya haftanın 4 günü, 5 kez yolcu getireceğini bildirdi. Aşıklı, Danimarkalı hava yolu şirketi JTG Jet Time firmasının, Small Planet, Pegasus, SAS, Corendon, Transavia Tailwind Havayolları'ndan sonra bölgeye sefer düzenleyen yedinci havayolu şirketi olduğunu açıkladı.

TUI 10 BİN YOLCU GETİRECEK

Dünyanın en büyük turizm operatörlerinden olan TUI Alanya Bölge Müdürü Barış Değirmen ise Jet Time ile yolcuları Alanya’ya taşıyacaklarını söyledi. Değirmen, “Her pazartesi, çarşamba, perşembe ve 2 defa pazar günleri olmak üzere haftada 5 kez Gazipaşa Havalimanı'na sefer düzenleyeceğiz. Kophenag (Danimarka), Oslo (Norveç), Göteborg (İsveç), Arlanda (İsveç) ve Billund (Danimarka) şehirlerinden TUI Nordic ve Nazar Nordic yolcuları Ekim sonuna kadar Gazipaşa Havalimanı'nı kullanacak. Bu süreç içersinde 10 bin yolcuyu Gazipaşa Havalimanı'nı kullanarak Alanya’ya getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.