İş ve İşçi Arayan Bu Fuarda Bir Araya Geliyor

İş ve İşçi Arayan Bu Fuarda Bir Araya Geliyor
Kahramanmaraş Çalışma ve İş Kurumu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan 2.İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı 26-27 Eylül 2014 tarihinde Kafum Merkezinde düzenlenecek.

Kahramanmaraş Çalışma ve İş Kurumu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan 2.İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı 26-27 Eylül 2014 tarihinde Kafum Merkezinde düzenlenecek.

Geçen yıl ilki düzenlenen İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarına büyük bir katılımla beraber istihdama katkı anlamından olumlu sonuçlar alındığını dile getiren Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Ali Yüce bu yıl ikincisi düzenlenecek olan fuara herkesi davet ederek şunları dile getirdi.

Yüce: “Bu organizasyonla ilimizdeki işletme sahipleri kamu kurum ve kuruluşları STK’lar, Üniversite ve Lise öğrencileri kısaca iş arayanlarla işverenler bir araya gelecektir. İş arayanlar, iş güce piyasasında bilgi sahibi olacak ve iş görüşmeleri yapabileceklerdir.

Lise ve Üniversite Son sınıf veya mezun durumda olan öğrenciler ve gençler çalışma hayatı hakkında bilgi sahibi olacak, çalışabilecekleri veya staj yapabilecekleri firmalarla görüşerek, meslek seçimi, firmaların çalışma şartları, gelecek vadeden meslekler hakkında bilgi sahibi olacaklar ve düzenlenecek konferans, panel ve söyleşilerle iş görüşmesi teknikleri, CV doldurma ve iş arama becerilerinin geliştirmiş olacaklardır.

ali-yuce.jpg

Amaç: Düzenlenecek olan İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı ile Kahramanmaraş’taki iş gücünü arz edenler ve işgücünü talep edenler; kamu kurumlarını yerel yönetimleri üniversiteleri, meslek eğitim kuruluşlarının, sanayicileri ve işletme sahiplerini, diğer istihdam-insan kaynakları kuruluşlarını işbirliği içinde buluşturmak.

Ayrıca bu fuarda başarılı iş adamlarıyla görüşerek iş tecrübelerinden faydalanmakta mümkün olacak.

Bu fuarın bir diğer amacıysa bölge illerinin sanayici ve iş adamlarını bir araya getirerek bu fuarı geleneksel hale getirmek olduğunu dile getiren Yüce, iş arayanda işçi arayanda mutlu olarak ayrılacağı bir fuar olacağını dile getirdi.

Fuarın 26 Eylül 2014 saat 10:00 da Kafum’da açılacağını bir kez daha vurgulayan Yüce katılacak herkese şimdiden teşekkür ettiğini dile getirdi.

Haber-Fotoğraf: Ali Karaboğa

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.