Hisarcıklıoğlu: "Huzurumuzu Bozmazsak 2023'den Önce İlk 10 Ülke Arasına Gireriz"

Hisarcıklıoğlu: Huzurumuzu Bozmazsak 2023den Önce İlk 10 Ülke Arasına Gireriz
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Batımız ekonomik krizde, doğumuz politik çalkantılarda, tek bunların arasında istikrar adası Türkiye var. Bu huzurumuzu bozdurtmamamız lazım. Eğer huzur ve istikrar sürerse, 2023'den

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Batımız ekonomik krizde, doğumuz politik çalkantılarda, tek bunların arasında istikrar adası Türkiye var. Bu huzurumuzu bozdurtmamamız lazım. Eğer huzur ve istikrar sürerse, 2023'den önce ilk 10'a girebilmek için şansımız var" dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, burada kısa bir konuşma yaptı. AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, MTSO Meclis Başkanı Sami Payza, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Tahir Kalaycıoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve MTSO Meclis üyelerinin yer aldığı toplantıda konuşan Hisarcıklıoğlu, Malatya'ya Kredi Garanti Fonu kurulması sözünü verdi. Hisarcıklıoğlu, "MTSO mekan verecek.

Küçük ve orta boy işletmeler açısından Kredi Garanti Fonu önemlidir. Kredi Garanti Fonu kanalıyla 22 banka kredi veriyor. Küçük ve orta boy işletmelerin projeleri makul ise destek sağlanıyor" şeklinde konuştu.

Hisarcıklıoğlu, "Ülkede huzur olmazsa iş olmaz. Dükkanınızda, ortağınızda huzur olmazsa iş olmaz. Huzura hepimizin dikkat etmemiz lazım. Huzuru kim bozmak istiyorsa, bozdurtmamak lazım. Ülkemizin geleceği parlaktır. Doğumuz ve güneyimizdeki ülkelerde politik riskler en had safhada. Batımızdaki ülkeler ise ekonomik krizle karşı karşıyalar. Batımız ekonomik krizde, doğumuz politik çalkantılarda, tek bunların arasında istikrar adası Türkiye var. Bu huzurumuzu bozdurtmamamız lazım. Eğer huzur ve istikrar

sürerse 2023'den önce ilk 10'a girebilmek için şansımız var. Onun için aklımızı kullanıp, birlik ve beraberlik içinde çalışacağız" diye konuştu.

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, yaptıkları hizmetleri anlatıp, yeni binalarına TOBB başkanından destek istedi. Toplantı sonunda Ticaret Borsası Başkanı Kalaycıoğlu, Hisarcıklıoğlu'na kuru kayısı ve çeşitli ürünler hediye etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.