Firma Etiketiniz Kahramanmaraş’ta Üretiliyor

Firma Etiketiniz Kahramanmaraş’ta Üretiliyor
Tabaka Ofsetleri ile 30 yıldır üretimine devam eden FA ETİKET AMBALAJ AJANS SANAYİ tüm gelişmiş teknolojilerle 2020 yılında Rulo Ofset’e yaptığı yatırımları ile Rulo ve Bobin Etiket sektöründe kısa sürede kaliteli ve hızlı çözümler sunuyor

Tabaka Ofsetleri ile 30 yıldır üretimine devam eden FA ETİKET AMBALAJ AJANS SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ tüm gelişmiş teknolojilerle 2020 yılında Rulo Ofset’e yaptığı yatırımları ile Rulo ve Bobin Etiket sektöründe kısa sürede kaliteli ve hızlı çözümlerle ile etiket sektöründe farkını ortaya koydu.  

Rulo Etiket üretiminde son teknolojiyi Kahramanmaraş’a kazandıran FA Etiket, Pandemi sürecinde yatırımda ve gelişimde yaptığı AR-GE çalışmaları sonrası üretime hız kazandırmak için kurduğu tesisle sektörün parlayan yıldızı konumunda bulunuyor.

fa-etiket1alaaddin-orcan.jpg

Bobin etiket üretiminde Kahramanmaraş’ta tek firma olan FA Etiket, Tekstil Fabrikalarına, Yağ Fabrikalarına, Deterjan ve Kozmetik Firmalarına, Gıda ve Dondurma sektörlerinin de ilk tercihi oldu.

40’tan fazla çeşit etiket üretimini gerçekleştirme kapasitesine sahip yeni tesislerinde, hızlı ve kaliteli çözüm sunan FA Etiket, Kuşe Etiket, PP Etiket, Şeffaf Etiket, Metalize Etiket ve Termal Etiket çeşitlerinde hizmet veriyor.

fa-etiket6alaaddin-orcan.jpg

FA Etiket Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Orçan, 2020 yılında RULO Ofset yatırım kararıyla başlayan serüveninin üretime dönüşmesinin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Orçan, bölgesinde güçlü konuma geldiğini yurt içi ve yurt dışı müşteri ağının hızlı bir şekilde oluştuğunu belirterek, ‘’Ambalaj ve Etiket sektörü hızlı bir şekilde gelişimini sürdürürken, gelişen teknoloji ile gelen taleplerin çeşitliliği de arttı. Bunu karşılamak için sizin de teknolojiyi takip etmeniz gerekiyor. Pandemi başladı, çoğalacak, bitti bitecek diye bekleme gibi bir hal içerisinde bulunmaktansa 2020 Eylül ayında duyurduğumuz Rulo Ofset Etiket üretimine 2021 yılı itibarıyla başladık. Kısa sürede de hedeflerimize yakın aksiyon aldık. En başta Kahramanmaraş olmak üzere, çevre iller ve komşu ülkelerimizin de bu açığını gidermiş olduk. Şuan ülkemizin dört bir köşesine işler yapıyoruz. 40’dan fazla etiket üretimi sağlıyoruz. Kuşe Etiket, PP Etiket, Şeffaf Etiket, Metalize Etiket ve Termal Etiket çeşitleri olmak üzere firmaların istekleri doğrultusunda çözüm üretiyoruz. FA Etiket, ‘’Gerçek Çözümler Sunar’’ ilkesi hizmeti anlayışıyla gelişen ve değişen teknolojiyi de takip ederek müşterisine en kaliteli ve en hızlı hizmeti vermeye devam edecektir.’’ dedi.

fa-etiket11alaaddin-orcan.jpg

Kısa sürede Rulo ve Bobin etiket üretiminde üretim kalitesiyle farkını ortaya koyan FA Etiket, yılların birikim ve tecrübesiyle de yurt içi ve yurt dışı firmaların ilk tercihi olmayı başardı.

fa-etiket16alaaddin-orcan.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.