Başkan Akpınar’dan Patronlara ziyaret!
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Yıldız ile birlikte Kahramanmaraş ekonomisinin lokomotifi olan dev kuruluşlara bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Şehrin ekonomik vizyonunu güçlendirmek ve sanayi alanındaki iş birliklerini artırmak amacıyla düzenlenen program kapsamında ilk durak Kipaş Holding oldu. Başkan Akpınar, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz’ü iş yerinde ziyaret ederek, şehrin mevcut ekonomik yapısı ve sanayi sektöründeki son gelişmeler hakkında kapsamlı bir istişare gerçekleştirdi.
Ziyaret turuna kentin bir diğer sanayi devlerinden İskur Holding ile devam eden Başkan Akpınar, burada da Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul ile bir araya geldi.

Her iki görüşmede de ana gündem maddesini Kahramanmaraş’ın üretim potansiyeli, istihdamın artırılmasına yönelik atılabilecek adımlar ve yerel yönetim ile iş dünyası arasında gerçekleştirilebilecek stratejik projeler oluşturdu. Belediye ve sanayi kuruluşlarının koordineli hareket etmesinin şehrin kalkınma hızına doğrudan etki edeceği vurgulanan görüşmelerde, sanayicilerin talepleri ve belediyenin destek mekanizmaları üzerinde duruldu.
Ziyaretlerin sonunda değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Mehmet Hanefi Öksüz ve Abdulkadir Kurtul’a nazik ev sahiplikleri ile kentin gelişimine sundukları katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.
Şehrin kalkınmasında alın teri döken tüm iş insanlarının yanında olduklarını belirten Akpınar, sanayi ve ticaretin güçlenmesi adına yerel yönetim olarak üzerlerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceklerini vurgulayarak tüm iş dünyasına başarı dileklerinde bulundu.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.