Ateş pahası olan zeytinyağında fabrikalar sezonu açtı!

Ateş pahası olan zeytinyağında fabrikalar sezonu açtı!
Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde bulunan Yavuzhan Zeytinyağı Fabrikası tüm hazırlıklarını tamamlayarak sezona giriş yaptı.

Fabrika Müdürü Elektrik Elektronik Mühendisi Yavuz Mergen yaptığı açıklamada; “Bölgemizin ihtiyacı olan fabrikayı, Köprübaşı İlçe Hastanesinin karşısında açarak halkımıza Haus marka makinalarla hizmet vermeye başladık Zeytinyağı çıkartmak isteyen bölge halkımızı son sistem makinelerle donattığımız fabrikamıza bekleriz. Yağlık olarak değerlendireceğimiz zeytinlerimizin yağ çıkartmaya hazır olduğunu nasıl anlayacağıma gelince, ağacımızda hiç yeşil zeytin kalmadı ve sertliğini kaybederek el ile sıktığımızda eti ve çekirdeği kolayca ayrılıp, sap çukurundan suyu çıkıyorsa , yağ oranı en yüksek seviyeye çıkmış ve zeytinlerimiz sıkıma hazır demektir. Zeytinlerimizi olgunlaşmadan hasat etmeyiniz. Hasattan sonra zeytinleri asla bekletmeyin “ dedi.

f0027f9b-4035-445b-bf7b-39c5582471e9.jpg

Kendi markaları Eczmer dışında, Zagoda, Hermus gibi dünyaca meşhur markalarda yağlarını fabrikalarında çıkardığını hatırlatan Mergen, ”Köprübaşı zeytin ve zeytinyağında tarımsal üretimde büyük bir öneme sahip ve dünyada adından söz ettiriyor. Bölgemiz Ege Üniversitesi tarafından zeytin ağacının yetişmesi için en ideal coğrafyalardan biri olarak ifade edildi" dedi.

Yavuzhan Zeytinyağı Fabrikası Sahibi Ecz Aydın Mergen ise,” Tecrübeli teknik kadromuzla güvenilir ve verimli ekip olma anlayışıyla; müşteri memnuniyeti ile kaliteden ödün vermeden ülke ve dünya standartlarına uygun olarak hizmet sunmaktayız.” dedi.

Hizmet kalitesiyle bağlantılı olarak müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik çalışmalarının da sürekli olarak devam ettiğini belirten Mergen, ”Teknolojinin katkılarıyla siz değerleri müşterilerimizin her konudaki sorunlarını gidermek ve destek olmak için durmaksızın çalışıyoruz Çünkü biz işimizi önemsiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.