Türk Eğitim Sen'den Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç'a Mektup

Türk Eğitim Senden Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıça Mektup
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Türk Eğitim Sen Bilecik Şube Başkanı Ömer Yel ve sendika üyesi bazı öğretmenler tarafından Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'a mektup gönderildi.

- Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Türk Eğitim Sen Bilecik Şube Başkanı Ömer Yel ve sendika üyesi bazı öğretmenler tarafından Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'a mektup gönderildi.

Başkan Ömer Yel, yaptığı açıklamada, Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilen ve 14 Mart 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan yeni Milli Eğitim Bakanlığı yasasının bazı maddelerinin iptal edilmesi amacıyla Anayasa Mahkemesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından dava açıldığını hatırlattı. Yel, "Bu yasa sonrası Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okulların müdürleri, müdür başyardımcıları ve müdür yardımcılarının büyük bir çoğunluğu haksız ve hukuksuz bir şekilde görevlerinden alındı. Anayasa Mahkemesinin karar verme sürecini hızlandırmak amacıyla tüm Türkiye de Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'a mektup gönderme kampanyası düzenledik. Bilecik ilimizden de 100 adet mektubu bugün buradan postaya vererek gönderiyoruz. İnşallah Anayasa Mahkemesi'nden en kısa sürede hayırlı haberlerin gelmesini bekliyoruz" dedi.

TÜRK EĞİTİM SEN'DEN ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANI KILIÇ'A MEKTUP

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.