SANAYİ’DE SEÇİM HEYECANI YAŞANIYOR
Teknik Makine ve Sanatkârlar Odası başkanlığını 3 dönem yapan Mustafa Yaman bu dönem aday olmuyor. Yerine Muzaffer Çil’i önerdi
Kahramanmaraş Küçük sanayi Sitesinde siteyle ismi özdeşleşen isimlerden biri olan 3 dönem Teknik Makine ve Sanatkârlar Odası Başkanlığını yapan Mustafa Yaman Ocak ayında yapılacak olan kongreye aday olmuyor.
Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesinde binlerce işyeri var. Onbinlerce insanın ekmek yediği Sanayi sitesinde bu günlerde seçim heyecanı yaşanıyor. Oda başkanlığını 3 dönem yapan daha önceki dönemlerde de yönetim kurullarında görev alan Mustafa Yaman yeni dönemde aday olmayacağını açıklarken destek vereceği isminde yönetim kurulunda birlikte çalıştığı Muzaffer Çil olduğunu ilan etti.

ESNAFIMIZA ELİMİZDEN GELEN HİZMETİ YAPACAĞIZ
Mevcut Başkan Mustafa Yaman ile birlikte poz veren yeni Başkan adaylarından Muzaffer Çil yaptığı açıklamada, esnafımıza elimizden geldiğince en iyi hizmeti vermek için çaba sarf edeceğiz dedi.
Çil yaptığı açıklamasında; “ Sanayi esnafı beni tanır. Yıllardır Teknik Makine ve Sanatkarlar Odasının yönetimlerinde bulundum. O yıllar bize tecrübe kazandırdı. Sanayi esnafının dertlerini ve sorunlarını biliyorum. Yeni genç ve dinamik bir ekip kurmak istiyorum. Temsilde adaleti sağlamaya gayret edeceğim. Arkadaşlarımla istişare ederek kararlar alacağım. Allah izin verir ve sizlerin tercihi ile Oda Başkanlığını kazanırsam elimden geldiğince en iyi hizmeti vereceğim” dedi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.